Miracle Escargot Crème 200ml

€27,95 €22,95
Disponibilité: En stock

La Crème Miracle Escargot est une crème qui agit contre les taches pigmentaires, les cicatrices, les vergetures, l'eczéma, le psoriasis et l'acné. Convient pour éliminer les rides, les irrégularités et la perte de fermeté de la peau.

Caractéristiques:

  • Adoucit la peau
  • Hydrate la peau
  • Bon contre les ongles calcareux
  • Effet extrêmement thérapeutique
  • Répare la peau et prévient les démangeaisons
  • Convient comme crème de jour et de nuit
  • Sans problème appliquer le fond de teint ou le maquillage
  • Contient de l’Helix Aspersa Muller et la substance allantoïne
  • Un effet anti-âge intense
  • Pour la visage, les pieds en pour les mains
A 11-07-2021 13:04

Een heel fijn product. Je huid voelt zacht en fijn aan na gebruik. Blijft niet plakken, wat ook super fijn is. Echt een aanrader.

Sonja Winckler-de Vriese 17-10-2018 11:16

Ik heb deze crème op de beurs gekocht kreeg er KP8 gel bij... het is een geweldige crème, mijn ouderdomsvlekken zijn bijna niet meer te zien, en die KP8...wat een super gel is deze, het helpt idd voor spieren en gewrichtspijnen...absoluut top...wil nooit meer een andere crème...dank je wel!

Cherrida 30-09-2018 14:52

Ik heb deze crème ik dacht 4 jaar geleden goedkoop gekocht op Beverwijk
Super fijne crème
Nu wel een stukje duurder dan toen maar dat is okej

Nadine 03-07-2018 09:35

Sinds het weekend ben ik begonnen met deze crème en merk, na een paar dagen, dat mijn acne rustiger is geworden. Het is een fijne crème die snel in de huid trekt en je huid voelt daarna zacht aan. Een fijn product!

Mieke 04-02-2018 09:18

Na een allergische reactie op mijn benen, waarbij mijn huid extreem droog , gebarsten en schilferig werd en ik 3 weken lang alle "normale" cremes hiervoor had geprobeerd, zag ik deze tube nog in mijn kast staan en dacht, ik probeer die gewoon. De volgende ochtende merkte ik zo'n verbetering! Ik smeerde het 2 keer per dag, En na enkele dagen was alles zo goed als weg. Het smeert erg fijn en doet zoveel goeds voor je huid. Nu gebruik ik het met de winter na het douchen, dan is mijn huid erg droog, maar door deze creme herstelt dat snel. Erg fijn product!

Ineke Willems 01-02-2018 20:12

Ik heb deze creme 2 jaar geleden op een beurs gekocht. Was echt onder de indruk van het gevoel en de zachte huid die je ervan krijgt. Nu vandaag weer tegen het lijf gelopen op de gezondheidsbeurs. Ik heb meteen 3 tubes gekocht zodat ik voorlopig weer vooruit kan. Echt een heel fijn product!

R Bakker(schoonheidsalon) 15-11-2016 09:23

Na de tube te hebben ontvangen, direct contact opgenomen met de verkoper. Wilde graag dit product verkopen in onze winkel! Nu na 3 weken staat het in onze winkel!!

Marieke B 15-11-2016 09:21

Wat een uitvinding, slakkencreme in een tube! Ga nooit meer wisselen!

Ellis Bakker 03-11-2016 10:11

Gekocht op de huishoudbeurs. Leuke presentatie, ik mocht het product proberen en ben toen verder gaan lopen. Na 1 uur voelde me huid al beter, ben toen toch maar terug gelopen en heb 2 potjes gekocht. Dankjewel!

L. Moonen 28-09-2016 16:57

Ik was al bekend met slakken crème producten, maar dit merk is een stuk fijner en goedkoper! Ik zelf heb geen droge of gevoelige huid, waar dit product voor wordt aangeraden, maar toch vind ik het super fijn aanvoelen. Tip: ook zeer fijn na een heerlijk dagje zonnen!

4.9 étoiles selon 10 avis
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »