100% puur & voor uw huid

Een stralende en jonge huid verkrijgt u alleen met de beste ingrediënten. Vandaar dat de crèmes en gels van Miracle Escargot alleen maar pure extracten bevatten. Onze huidverzorgingsproducten helpen  het uiterlijk van littekens, striemen en onregelmatige huidtinten verbeteren. De producten in de webshop van Miracle Escargot laten uw huid weer stralen.

Probeer nu ook onze Melitine Plus Gel, deze gel is verrijkt met o.a. puur bijengif. De gel werkt versoepelend en relaxerend wat de huid verzacht en kalmeert. Ideaal voor het recuperen na het sporten. De gel wordt niet warm en niet koud, heeft een aangename geur van honing en werkt zeer lang en effectief.

 

Wat is nou precies het verschil tussen slakkencreme en slakkengel?

Deze vraag ontvangen wij dagelijks.

Je kan slakkengel en/of slakkencrème gebruiken bij verschillende huidproblemen zoals bijvoorbeeld jeugdpuistjes, droge huid, rimpels en littekens. Beide bevatten belangrijke huidverzorgende ingrediënten zoals Allantoïne.

Toch is er een verschil namelijk, slakkencrème biedt een gunstige basis voor make-up en hierbij is de kans op vlekken kleiner dan bij het gebruik van slakkengel. Het voordeel van slakkengel ten opzichte van de slakkencrème is dat de gel dunner is en dus gemakkelijker aangebracht kan worden.

Miracle Escargot Crème

Miracle Escargot Crème (M.E.C.) is een speciale crème met slakkenslijm-extract (Helix Aspersa Muller). Het extract bevat o.a.de stof Allantoïne dat huidverzachtend werkt bij o.a pigmentvlekken, littekens, eczeem, en puistjes. De crème is vrij van parfum en parabenen en is ook geschikt als dag- en nachtcrème. Kan ook gebruikt worden op de huid als je last hebt van jeuk en/of kalknagels.

Nadat de M.E.C. is ingetrokken kunt u zonder problemen foundation of make-up aanbrengen. Miracle Escargot Crème is ook geschikt voor wanneer u rimpels en/of kleine oneffenheden wilt wegwerken (bijvoorbeeld wallen en kraaienpootjes.)

Bestel Miracle Escargot Crème

Miracle Escargot Gel

Naast de slakkencrème hebben we ook slakkengel in de webshop. Net als M.E.C. bevat Miracle Escargot Gel Allantoïne die aanwezig is in het slakkenslijm. Deze stof heeft een bewezen regenererende en huidherstellende werking op de huid. Door de hoge concentratie van Allantoïne is de slakkengel ideaal voor probleemplekjes zoals bij littekens en pigmentvlekken.

Bij regelmatig gebruik zult u merken dat uw huid een boost krijgt en egaler wordt. Naast Allantoïne bevat de gel ook Aloë Vera. De gel werd dermatologisch en klinisch getest door een onafhankelijk laboratorium. Miracle Escargot Gel is parfum- en parabeenvrij en daardoor geschikt voor de gevoelige huid. U kunt de gel in potjes van 100ml of 250ml bestellen.

Bestel Miracle Escargot Slakkengel

Miracle KP8 Gel

KP8 Gel Alaska Experience is een verkoelende en huidverzorgende gel die door veel mensen al jaren gebruikt wordt.

Enkele quotes van tevreden klanten:

Ik heb bijzonder pijnlijke spieren en gewrichten en voel me beter met deze gel

Ik ben een Psioriasis Artritis patient en als ik veel last heb dan breng ik KP8 aan, dat ontspant mij

“Ik doe aan wielrennen en voor ik ga fietsen masseer ik mijn benen steeds in met KP8, erna heerlijk sporten

Bestel KP8 Gel Alaska Experience

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »