Slangengif crème 75ml - Bijengif crème 75ml

Serpent Venom - Slangengif crème is een revolutionaire anti-rimpelcrème. Deze crème bevat synthetische slangengif, deze stof heeft een sterk liftende eigenschap. Dit effect is vergelijkbaar met een botox behandeling. Klinisch onderzoek laat zien dat deze crème rimpels en uitdrukkingslijntjes verminderen door spiersamentrekkingen in de huid te verminderen. De huid krijgt zo meer rust en hersteld sneller. Het zichtbare effect is minder rimpels op het voorhoofd, kraaienpootjes rondom de ogen en mond. De combinatie van ingredienten in de slangengifcreme is geschikt voor alle huidtypes (zowel mannen als vrouwen). Krijg voor een betaalbare prijs een jeugdige huid!
_

Melitini Plus Gel - Bijengif crème is verrijkt met onder andere bijengif. Het actieve bestanddeel hiervan is de hoofdzakelijk samengesteld uit eiwitten en bevat ook calcium, magnesium en fosfor.

Deze gel heeft een gunstig effect op mensen met een gevoelige huid. Melitine Plus Gel werkt verzachtend en kalmerend. Deze gel is ook ideaal voor het recupereren na het sporten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »